7 populaire Amerikaanse dating apps en websites voor als je naar de versus gaat

De Verenigde Staten are de onbetwiste zwaargewicht van online dating. Internet dating in Nederland kan bijna lange na niet tippen aan de omvang en aantallen van de Amerikaanse datingmarkt.

Dat is ook niet zo vreemd came across een bevolking van meer dan 325 miljoen 1 ) De laatste cijfers over de relatiestatus van Amerikanen laten zien dat 29 procent van hen one try. 2

Wie een snelle calculatie maakt komt erachter dat er dus bijna 100 miljoen singles zijn in de Verenigde Staten. Een groot deel daarvan are actief op ??n van de vele datingsites of apps die het secure rijk are. De beste on line datingsites in de Verenigde Staten hebben miljoenen leden. Zelfs de tweederangs online datingsites hebben een marktaandeel met honderdduizenden leden.

Klaar fulfilled swipen?

“NIET swipen, MEER diepgang: Lexa was precies dat. Voor mensen fulfilled inhoud die iets ?chts zoeken.” Bekijk de leukste singles

Sta je op het punt naar Amerika te verhuizen en wil je alvast wat mensen leren kennen of verblijf je tijdelijk voor je studie in het beloofde secure? Je kunt vanuit Nederland al op zoek gaan naar mensen die je daar wilt ontmoeten.

Er was voor elke doelgroep of niche een datingsite te vinden, maar deze zijn niet drukbevolkt in ieder deel van het land. De volgende datingsites en programs zijn dat wel met ieders een indrukwekkend aantal leden.

1. Tinder

In elke toplijst over matchmaking apps mag Tinder niet ontbreken. Hoewel het zich vooral op jongvolwassenen richt heeft het de manier waarop online daten werkt veranderd. Waar andere internet sites werken fulfilled uitgebreide profielen en inventieve persoonlijkheidstesten maakt Tinder het simpel. Wie niet wil nadenken en wil vertrouwen op de eerste indruk try Tinder de oplossing. Swipe naar backlinks om iemand af te wijzen, naar rechts om te liken. Geen moeilijke beslissingen, meer impulsiviteit en profielen keuren came across je reflexen.

Hoe eenvoudig het ook are, blijkbaar werkt het goed voor sommigen. Iedereen kent immers wel iemand perish een relatie (en kinderen) aan een gelukkige swipe naar rechts heeft overgehouden. Tinder try momenteel de populairste online dating application ter wereld, came across een extreem lage drempel om deel te nemen. Je curved werkelijk binnen een minuut aan het vegen tussen profielen bij je in de buurt.

2. Bumble

Opgericht door een ex-Tinder medewerker was Bumble op weg om juist pass away grote online dating application aan te vallen. Bumble onderscheidt zich op ??n belangrijk punt van Tinder: het geeft de macht aan vrouwen. Dit doet het op een manier waarbij vrouwen de controle krijgen bij een complement. De vrouw moet namelijk het eerste bericht versturen, de man kan dat niet. Als ze dat niet binnen 24 uur doet dan verdwijnt de complement voorgoed uit de lijst found suits. Deze werkwijze helpt vrouwen om lastige suits te voorkomen maar ook voorkomt het dat er te weinig aandacht aan de fits wordt besteed.

De nieuwe benadering van online daten slaat aan; Bumble try came across een felle opmars bezig in de Verenigde Staten. Het succes try vooral afkomstig van de manier waarop de dating application werkt. Doordat het vrouwvriendelijk are zijn er steeds meer vrouwen perish het proberen. Uiteraard heeft dit het gevolg dat er ook steeds meer mannen naar de matchmaking app trekken omdat daar de vrouwen te vinden zijn.

3. Match

Van oudsher try complement de marktleider geweest van de virtuele datingwereld in de Verenigde Staten. Het ended up being ??n van de eerste datingsites ter wereld en jaar na jaar heeft het de positie van marktleider weten te behouden. Wat ooit begon fulfilled fit try inmiddels uitgegroeid tot het machtige complement cluster, het moederbedrijf van vele datingmerken. Dat betekent echter niet dat Match zelf verwaarloosd try door het succes van de ander titels. Complement weet nog altijd de juiste snaar te raken bij vele Amerikaanse singles. Het voortdurend evoluerend matching-algoritme helpt je bij het vinden van een potenti?le relatiekandidaat waarbij het kan zoeken in een grote databases met serieuze leden.

De singles die niet van het oppervlakkige gedrag op Tinder houden kunnen bij fit op zoek naar meer diepgang en serieuze leden perish moeite doen voor hun contacten. Wat dat betreft lijkt fit op Lexa in Nederland; een oude www.datingmentor.org/by-ethnicity vertrouwde datingsite voor serieuze relaties. Met de slogan “#one in dates, relaties en huwelijken” gaat complement voor het imago van een klassieke on the web matchmaker.

4. Zoosk

Zoosk are opgericht home een duo van Iraanse immigranten en heeft een solide reputatie als matchmaking software. Oorspronkelijk ended up being deze application bedoeld voor marktonderzoek op myspace waar gebruikers video’s konden uploaden en beoordelen. Naarmate meer Twitter gebruikers die application installeerden kwamen de oprichters erachter dat de application gebruikt werd om te daten. In 2014 try Zoosk daarom overgestapt naar een ander design. Bij dit unit moeten gebruikers abonnementen kopen om berichten naar elkaar te kunnen verzenden.